Διαφημιστείτε με το δικό σας λογότυπο οικονομικά, πρωτότυπα και ευπαρουσίαστα.
Δημιουργείστε το δικό σας σετ οδοντογλυφίδων promopix με το λογότυπο της επιχείρησής σας, προσφέροντας στους πελάτες σας μοναδική χρήση και ποιότητα.Ένα αποτελεσματικό διαφημιστικό μέσο με εξαιρετικά χαμηλό κόστος που αποτελεί το καλύτερο δώρο για τους πελάτες σας!

Το προϊόν σας παραδίδεται έτοιμο με τα δικά σας στοιχεία, λογότυπα και με ότι άλλο εσείς προτείνετε για την κάλυψη του εξωτερικού καθώς και του εσωτερικού χώρου της συσκευασίας (διευθύνσεις, τηλέφωνα, πληροφορίες, χάρτες, φωτογραφίες), σε illustration χαρτόνι, με έγχρωμη εκτύπωση.
Περιέχει 10 οδοντογλυφίδες πιστοποιημένης ποιότητας.

Tο προϊόν είναι κατοχυρωμένο στην Ελληνική και Διεθνή Αγορά.

Δεν κοστίζει αλλά αποδεδειγμένα αξίζει.

Ο προϋπολογισμός σας δε θα αυξηθεί αφού οι διαφημιστικές οδοντογλυφίδες PROMOPIX μπορούν απλώς να αντικαταστήσουν τις κοινές επαγγελματικές κάρτες ή ακόμα και το φυλλάδιο της επιχείρησής σας αναβαθμίζοντας το προφίλ και την εικόνα σας μέσα από ένα πρωτότυπο προϊόν.

Σε αντίθεση με την απλή επαγγελματική κάρτα οι οδοντογλυφίδες θα χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά απο τους πελάτες σας αφού αποτελούν ένα χρήσιμο και πρακτικό δώρο που καλύπτει μια καθημερινή ανάγκη του πελάτη σας ενώ λειτουργεί ως μέσο προβολής της δικής σας επιχείρησης.

Δημιουργώντας το δικό σας σετ οδοντο-γλυφίδων PROMOPIX με το λογότυπο της επιχειρησής σας, προσφέρετε στους πελάτες σας ποιότητα ενώ διαφημίζεστε έξυπνα, οικονομικά και ιδιαίτερα πρωτότυπα. Κι αυτό γιατί οι οδοντολγυφίδες PROMOPIX έχουν εξαιρετικά χαμηλό κόστος ενώ αποτελούν ένα πολύ χρήσιμο δώρο για τους πελάτες σας.

Τι είναι εκείνο που κάνει μοναδικές τις οδοντογλυφίδες PROMOPIX;

Με μια λέξη η ποιότητα τους. Δεν πληγώνουν τα ούλα, δε σπάνε και με την σωστή χρήση δεν προκαλούν μολύνσεις.

Οι οδοντογλυφίδες PROMOPIX είναι κατα-σκευασμένες από μαλακό πολυπροπυλένιο και είναι πιστοποιημένες βάσει των προδια-γραφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν στην υγιεινή του στόματος ((EC Directives 90/128, 92/39, 95/3, 96/11) USA by the FDA regulation 21 CRF revised as of April 1997).

Η ειδική αντιστατική σύσταση του πολυπρο-πυλενίου τις κάνει ασυναγώνιστες σε σχέση με τις υπόλοιπες κοινές οδοντογλυφίδες. Τέλος έχουν πάνω απ’ όλα μελετηθεί ώστε με τη σωστή χρήση τους να είναι αποτελεσματικές.

Με την ειδική σχεδίαση της συσκευασίας τους,

οι οδοντογλυφίδες PROMOPIX αποτελούν τον πιο σίγουρο τρόπο για να σας «έχει» ο πελάτης στην τσέπη του.Μην αφήνετε να σας ξεχάσουν.

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να έχουν τα στοιχεία σας πάντα και παντού μαζί τους στο πρακτικό πακέτο οδοντογλυφίδων PROMOPIX. Απο την πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας μας με βεβαιότητα μπορούμε να σας πούμε: Να είστε σίγουροι ότι όχι μόνο δεν θα πεταχτεί η συσκευασία οδοντoγλυφίδων αλλά ο πελάτης όταν θα επισκεφθεί ξανά το κατάστημα σας θα σας τις ζητήσει πάλι.

Οι οδοντογλυφίδες PROMOPIX μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εστιατόριο, στο μπαρ, στο ξενοδοχείο, στο αεροπλάνο, στο μπουφέ του catering, σε fast food, με το delivery, αλλά και στην προώθηση προιόντων τροφίμων και ποτών. Έτσι ενισχύεται η εικόνα, η αξιοπιστία, και φυσικά η πελατεία σας.Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, οτι το χαμόγελο των πελατών σας είναι το ίδιο σημαντικό για μας, όπως είναι και για εσάς!